Toimitusehdot

YLEISTÄ

C. Hagelstamin Antikvaarinen Kirjakauppa Oy (jäljempänä verkkokauppa), 0776814-3, Fredrikinkatu 35, 00120 Helsinki; myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja ulkomaille. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.3.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen yksipuoliseen muuttamiseen.

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Verkkokaupan tuotteiden hinnat on esitetty kunkin tuotteen kuvauksen yhteydessä. Käytetyt kirjat kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin, eivätkä kirjojen hinnat sisällä vähennettävää veroa.

TOIMITUSKULUT

Verkkokaupan tuotteiden hinnat eivät sisällä postimaksua. Kun tilaus on tehty, tarkistamme tuotteiden saatavuuden ja lähetyksen postimaksun. Lopullinen hinta postikuluineen vahvistetaan erillisellä asiakkaalle lähetettävällä sähköpostilla. Tilauksen toimituskulut riippuvat lähetyksen suuruudesta ja määränpäästä.

Kotimaan lähetyskulut

Kotimaan lähetysten postikulut aina 5,90€ riippumatta kirjojen määrästä.

Ulkomaan lähetyskulut

Ulkomaan lähetyksissä noudatamme Postin ja DHL:n sopimushinnastoja pyrkien löytämään tilauksille edullisen ja nopean toimitustavan. Eri maiden postimaksut voivat vaihdella suurestikin. EU:n ulkopuolelle lähetettäviin tuotteisiin voi kohdistua myös tullimaksuja, joista asiakas vastaa.

Kaikissa lähetyksissämme on seurantakoodi.

TILAAMINEN

Tuote tilataan verkkokaupassamme siirtämälle se ostoskoriin. Tilaus lähetetään täyttämällä vaaditut yhteystiedot ja valitsemalla haluttu toimitustapa (nouto tai postitus). Vahvistamme tilauksen sähköpostilla, kun olemme varmistaneet tuotteen saatavuuden ja kunnon sekä tarkistaneet postimaksun. Vahvistussähköpostissa lähetämme tarkemmat maksuohjeet. Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksen pankki-/luottokortilla tai tilisiirrolla, julkiset organisaatiot sekä kirjakaupat voivat valita maksutavaksi myös laskun.

Kun teet tilauksen, edellytämme sinun tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hyväksyt tuotteiden hinnat ja olet tietoinen, että loppuhintaan lisätään toimituskulut.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita nähtäväksi kivijalkaliikkeeseen valitsemalla toimitustavaksi ”pick up”. Tällöin asiakas voi tehdä ostopäätöksen tutustuttuaan tuotteisiin kirjakaupassa.

LISÄTIETOJEN TIEDUSTELEMINEN

Tuotteiden esittelysivuilta löytyy ”Request”-painike, jonka avulla tuotteista voi kysyä lisätietoja. Lisätietoja verkkokaupan tuotteista voi tiedustella myös sähköpostitse (hagelstam[at]gmail.com).

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Verkkokaupan tilaukset voi maksaa tilisiirtona tai luottokorttimaksuna. Lähetämme maksuohjeet tilausvahvistuksen yhteydessä. Korttimaksuissa maksuvälittäjän toimii Visma Pay (Paybyway, 2486559-4). Maksuvälittäjästä lisää alempana.

Lähetämme vahvistussähköpostissa tilitietomme sekä maksulinkin korttimaksua varten. Tilausta ei makseta suoraan verkkokaupassa, vaan vasta kun vahvistussähköposti on vastaanotettu.

Mikäli tilaus noudetaan kivijalkaliikkeestämme, voi tilauksen maksaa paikan päällä pankki-/luottokortilla tai käteisellä.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen verkkokauppamme lähettää automaattisen englanninkielisen tilausvahvistuksen tilausvaiheessa antamaasi sähköpostiin. Automaattisen viestin jälkeen lähetämme uuden tilausvahvistuksen, jossa ilmoitamme lopullisen hinnan ja maksuohjeet.

Jos emme jostakin syystä voi vahvistaa tilaustasi, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman pian.

TOIMITUSTAPA

Kotimaan lähetykset toimitamme ensisijaisesti Postin kautta joko perusjakelussa jaeltavana pikkupakettina (paketin paksuus alle 3 cm) tai postipakettina. Ulkomaille lähetämme paketit vaihtoehtoisesti joko Postin tai DHL:n kuriiripalvelun kautta.

Muut toimitustavat (Postin kotipaketti, Matkahuolto ym.) ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

Kaikki lähetykset voi noutaa kivijalkaliikkeestämme Fredrikinkadulta aukioloaikojen puitteissa.

TOIMITUSAIKA

Käsittelemme verkkokaupan tilaukset mahdollisimman nopeasti mutta kuitenkin aukioloaikojemme puitteissa. Juhlapyhien aikoihin tilausten hoidossa voi olla viivettä. Tilaus postitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Huomioithan että eri verkkopankkien välillä rahojen siirtymisessä voi mennä 1-2 arkipäivää. Postin puolesta lähetysten toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Mikäli tilauksellasi on kiire, ilmoitathan siitä jo tilauksen yhteydessä.

Kivijalkaliikkeestä noudettavat kirjat saa liikkeeseen noudettavaksi yhden arkipäivän sisällä.

PALAUTUSOIKEUS JA REKLAMAATIO

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Käsittelemme palautukset ja reklamaatiot tapauskohtaisesti, joten reklamaatiotapauksessa pyydämme asiakasta ottamaan meihin suoraan yhteyttä. Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin palautus.

Tarkista toimitus heti sen saatuasi. Virheet ja kuljetuksen aikana syntyneet viat on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Kivijalkaliikkeestä noudetuilla sekä ostetuilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli kaupanteon yhteydessä sovitaan avoimesta kaupasta. Avokaupan harkinta-aika kirjataan kuittiin.

MAKSUVÄLITTÄJÄ

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta