Ostetaan kirjoja

Ostamme kirjoja

Ostamme hyviä kirjoja, karttoja ja painokuvia. Teemme mielellämme kotikäyntejä, myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Ostamme sekä yksittäisiä kirjoja että suuria eriä, kuten kokonaisia kotikirjastoja ja kuolinpesiä. Kirjastojen tyhjennys onnistuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Sisäänostamme kirjallisuutta laaja-alaisesti. Kirjojen kielellä ja iällä ei ole niinkään väliä,  hyvä kunto ja mielenkiintoinen sisältö ratkaisevat.  Tällä hetkellä olemme kiinnostuneita erityisesti tieteellisestä kirjallisuudesta (luonnontieteet, yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet), arkkitehtuuri-, design- ja taidekirjoista sekä laadukkaasta kaunokirjallisuudesta. Myös pienpainatteet voivat olla kiinnostavia, vaikka olisivatkin ulkonäöltään vaatimattomia.

Mikäli olet aikeissa myydä kirjoja, meihin voi ottaa yhteyttä

  •        sähköpostitse: info@cecilhagelstam.com
  •        puhelimitse: (09) 649 291
  •        tai käymällä liikkeessämme Helsingin Punavuoressa (Fredrikinkatu 35)

Voit ottaa valokuvia kirjoista kirjahyllyssä (niin että selkämykset näkyvät) ja lähettää kuvat meille sähköpostiin.

Jos haluat myydä kirjoja tiskin yli, otathan yhteyttä etukäteen, sillä sisäänostaja ei ole aina paikalla.

Myymme kirjoja

Palvelemme asiakkaitamme sekä kivijalkaliikkeessämme Helsingin Punavuoressa että verkkokaupassamme. Liikkeen ja verkkokaupan valikoimat ovat erilaiset ja täydentävät toisiaan. Vaikka tuotetta ei löytyisi verkkokaupasta, saattaa se hyvinkin olla kirjakaupan hyllyssä, ja päinvastoin. Verkkokaupan tuotteet saa kirjakauppaan nähtäväksi noin vuorokauden sisällä tekemällä niistä tilauksen.

Mikäli hakusessa on jokin tietty kirja tai sen määrätty editio, voi meiltä pyytää apua sen etsinnässä. Otamme vastaan puutelistoja ja lisäämme yksittäisiäkin kirjoja ”etsittävien kirjojen” –listaamme. Yhteystiedot voi toimittaa kirjakauppaan, niin palaamme asiaan, kun tuote on löytynyt.

Lahjat ja lahjakortit

Vanha kirja tai kartta voi olla mieleenpainuva lahja merkkipäivän kunniaksi. Mikäli kaipaatte apua sopivan merkkipäivälahjan valinnassa, autamme mielellämme. Lahja-asioissa pyydämme kuitenkin ottamaan yhteyttä mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen, jotta ehdimme paneutua tehtävään perusteellisesti.

Myymme lahjakortteja liikkeeseemme.