Vi köper / säljer

Vi köper böcker

Vi köper bra böcker, kartor och gravyrer. Vi gör gärna hembesök, också utanför huvudstadsregionen. Vi köper både enskilda böcker och större boksamlingar, till exempel hembibliotek och stärbhus. Vi kan också komma med kort varsel.

Vi handlar med böcker inom alla områden från 1500-talet till dags datum. Böckerna ska vara i bra skick och innehållet är av betydelse. Vi är intresserade av humaniora och vetenskaplig litteratur, arkitektur-, design- och konstböcker och högklassisk skönlitteratur. Små- och särtryck kan också vara väldigt intressanta.

När du tänker sälja böcker, tveka ej att kontakta oss

  •        via e-mail: info@cecilhagelstam.com
  •        via telefon: (09) 649 291
  •        genom att besöka oss på Fredriksgatan 35 i Helsingfors

Du kan till exempel skicka bilder av böckerna i bokhyllan till info@cecilhagelstam.com

Om du vill sälja böcker över disken, vänligen kontakta oss i förväg eftersom inköparen är inte alltid i butiken.

Vi säljer böcker

Vi betjäner våra kunder i bokhandeln på Fredriksgatan samt via nätbokhandeln. Urvalet i bokbutiken och nätbutiken är inte detsamma, utan de kompleterar varandra. Det som du inte hittar i butiken kan du hitta i nätbokhandeln och tvärtom. Böckerna och kartorna som finns i nätbutiken får du till påseende inom ett dygn till bokbutiken genom att göra en beställning.

Om ni söker efter en speciell bok eller upplaga, kan vi hjälpa er att finna den. Vi tar gärna emot söklistor.

Gåvor och presentkort

En gammal bok eller karta kan vara en trevlig gåva på en bemärkelsedag. Om ni behöver hjälp med val av gåva, står vi gärna till tjänst. Vänligen kontakta oss i god tid i förväg.

Vi säljer presentkort i bokhandeln.