Kirjakaupasta

C. Hagelstamin Antikvaarinen Kirjakauppa on Helsingin keskustassa toimiva asiantunteva antikvaarinen kirjakauppa, joka toimii sekä kivijalkaliikkeenä että verkkoantikvariaattina. Meiltä löytyy runsaasti eri alojen ja aikakausien kirjallisuutta aina 1500-luvun vanhasta Fennicasta uusimpiin taidekirjoihin. Olemme erikoistuneet tieteellisiin julkaisuihin, mutta valikoimaamme kuuluu myös laadukasta kaunokirjallisuutta eri kielillä.

Vanhat kartat ja painokuvat ovat erikoisosaamistamme. Meillä onkin myynnissä suuri valikoima erilaisia karttoja, gravyyrejä ja vanhempaa julistetaidetta.

Verkkokaupassamme on venäläisten kirjojen osasto. Valikoima koostuu harvinaisista keisariajan Venäjällä julkaistuista kirjoista, kartoista ja painokuvista.

Antikvariaattimme on sijainnut Fredrikinkadulla Helsingissä samoissa tiloissa jo yli 40 vuotta. Vuonna 2018 avasimme Kapteeninkadulle sivuliikkeen, jossa toimii verkkokauppamme esittelytilana. Kapteeninkadun filiaali on avoinna sopimuksen mukaan.

Huom! Kivijalkaliikkeemme ja verkkokauppamme tuotevalikoima on eri. Verkkokaupan tuotteet saa kirjakauppaan nähtäväksi tekemällä tilauksen verkossa tai ottamalla meihin yhteyttä etukäteen.

Olemme jäseniä Suomen Antikvariaattiyhdistyksessä (SAY), Ruotsin Antikvariaattiyhdistyksessä (SAF) sekä International League of Antiquarian Booksellers – yhdistyksessä (ILAB)

Cecil Hagelstam. Photo credit: Oliver Whitehead
Hagelstams Bokhandel